Водата не е годна за пиене заради бактерии, но кметът

...
Водата не е годна за пиене заради бактерии, но кметът
Коментари Харесай

Добри новини от Кости след калния ад, чистят устието на река Велека и домовете на хората

Водата не е годна за пиянство поради бактерии, само че кметът Антон Ангелов твърди, че има задоволително бутилки за разпределяне на хората   

Тежка техника оказва помощ за отстраняването на вредите в царевското село Кости, което беше най-засегнато от наводненията предходната седмица. Пред Българска национална телевизия кметът Антон Ангелов сподели, че дерето към този момент е почистено и се надява да няма повече проблеми. 

„ Работата върви доста добре. Техниката, която ни бе предоставена си свърши работата. Предстои разчистване на площада. Имаме много работа в дворовете на хората и в къщите “, добави той.

„ Хората имат поддръжка освен от моя страна, само че и от общината. Говори се, че и страната ще оказва помощ. Надявам се нещата да се оправят в най-скоро време “, съобщи кметът на селото. 

„ Предстои разчистване на самото заустване на дерето към река Велека. След това ще стартират да се построяват отначало оборудванията – оградата на дерето, а дъното му би трябвало да бъде бетонирано, с цел да се избегнат други сходни проблеми “, изясни той.

На въпроса дали е можело да се избегне наводнението той отговори с „ не “ и добави, че години наред това се е случвало. Може и да има някакво решение, само че всичко това е разследване от огромните дъждове, акцентира Ангелов. 

„ Водата не е годна за пиянство поради бактерии. Уведомили сме хората. Има задоволително за разпределяне и няма с това проблем “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР