Водата е най-удивителното вещество на нашата планета. Няма вкус, цвят

...
Водата е най-удивителното вещество на нашата планета. Няма вкус, цвят
Коментари Харесай

Могъща Техника за управление на обстоятелствата

Водата е най-удивителното вещество на нашата планета. Няма усет, цвят и аромат.

Целият живот на планетата е произтекъл от водите на океана. Водата има неповторимо свойство да записва и предава информация. И това можете да употребявате, с цел да управлявате живота си.

Техника за ръководство на събитията

Много постоянно чуваме от себе си или от другите – по този начин са се развили събитията. Обстоятелствата попречиха. Лош шанс. Вие също сте чували и даже сте казвали нещо сходно. Но първото нещо, което е написано в свещените книги: „ В началото бе  Словото “. Тоест, Бог е основал нашия свят със личните си думи. И ние сътворяваме наши лични.

Водата записва и предава информация

На водата е дадена магическата мощ да се трансформира в сока на живота на Земята. (Леонардо да Винчи)

Сега ще си помислите: „ Ами… отново е прочел няколко книги и е станал интелигентен. По-добре да предложи нещо свястно! “

Ще вършиме ли всеки ден това, което ви предлагаме?

Всички са наясно с значимата роля на водата в живота на човек и всички живи организми. Просто започнете да пиете задоволително вода – и вашето физическо здраве ще се усъвършенства. А в случай че пиете вода по специфичен метод, който в този момент ще опишем, ще се научите да управлявате събитията.

Свойствата на водната молекула и самата субстанция, наречена елементарна вода, са удивителни и неповторими. Обикновената вода няма форма, цвят, усет и аромат!

Спомнете си по какъв начин в учебно заведение наливахме вода в съдове с разнообразни форми и деликатно записвахме заключението: водата няма форма, само че резервира размер. И през днешния ден ще използваме това свойство и ще придадем на водата формата на чаша.

Този способ е употребен от Хосе Силва и Вадим Зеланд, а тези момчета знаят доста за такива неща.

Техника водно стъкло

Събуждайки се заран, налейте вода в чаша, вземете я с две ръце (можете да го извършите с една, нищо няма да се промени) и въображаемо или на глас кажете фразата:

– Само това ми би трябвало, с цел да се развият събитията по най-хубавия за мен метод!

След това пийте вода на дребни глътки. И това е Всичко.

Има доста разновидности на това свещенодействие. Можете да си визиите по какъв начин протича денят ви – по какъв начин желаете да мине. Можете да казвате разнообразни думи, както на глас, по този начин и на себе си. И да сложите вода до главата си вечер. Изпийте половината преди лягане, а втората откакто се разсъните. И сгънете ръцете си по специфичен метод. И прочете молитва. И казвайте утвърждения. И стремежи. И прелейте вода от чаша в чаша 50 пъти.

А най-странното и извънредно свойство на водата е да записва и предава информация. Това е потвърдено от дълго време и не се нуждае от удостоверение. Написани са цели научни трактати. Терабайти фотоси, където е записано по какъв начин водата трансформира структурата си от друга музика и разнообразни думи.

Монасите произнасят молитва над водата, събрана от контейнер, и тя става чиста! Една капка светена вода се слага в съд с елементарна вода и тя също става светена. Различни езотерични практики постоянно употребяват водни вълшебства.

Нека ви опиша за моето запознанство със структурираната вода. Преди към 10 години лекарите ме лекуваха безрезултатно от неразбираема болест. Както се оказа по-късно, това беше продължителна двустранна пневмония, която изкарах на крайници, като в същото време правих тежък физически труд.

Лекарите ме пускаха от един на различен, до момента в който инцидентно не попаднах на хомеопати. С някакво хитро устройство те диагностицираха и структурираха водата, избирайки лекарство съответно за избран организъм с съответни болести. Тези дейности доста приличаха на измамничество, само че макар недоверието ми лекарството подейства! Оздравях! Тоест законите на природата съществуват и работят без значение от нас. Но щом ги познаваме, за какво да не се възползваме от тях?

Можете даже да произнесете тези думи и да си визиите по какъв начин пиете виртуална вода – и също ще има резултат! Тогава вашето предпочитание ще бъде записано непосредствено върху тези 70% вода, които се съдържат във всяка клетка на тялото ви.

От какво сме направени? Не сте не запомнили?

Водата, над която сте произнесли тези думи, ще работи като активатор.

На сутринта, когато стомахът е празен, тя съвсем незабавно навлиза в тънките вътрешности и се всмуква непосредствено в кръвта. И тялото ви получава команда да работи в посоката, която сте показали.

Между другото, забавно наблюдаване: в доста страни има традиция да се пие по време на празника „ за здраве “. Вярно е, че течностите, които се употребяват едновременно, не способстват изключително за възстановяване на здравето. Но може би това е изкривена традиция за пиянство на позитивно заредена вода, която е останала от нашите предшественици!

Ще се изненадате, само че даже има специфични групи в интернет. Там можете да помолите участниците да „ пият вода “, с цел да получите един или различен резултат. Когато огромен брой хора концентрират позитивните си планове върху нещо, да речем благопожелание на човек да оздравее, се получават ненадейно мощни резултати. В този случай водата служи като усилвател.

Когато сте взели решение и сте дали команда на тялото, мозъка и подсъзнанието да потърсят всички удобни благоприятни условия за реализиране на вашето предпочитание, се задействат механизмите за осъществяване. Те ще търсят и ще намерят най-хубавите разновидности, които се оферират в природата!

Разбира се, не можете да спрете земята и да върнете реките обратно. И ще зародят разнообразни спънки. И ще се натрупат неподходящи условия. Но можете да се възползвате от опциите, които Вселената ще ви даде. И се откажете тези, които ще ви доведат до нежелани прекарвания.

Ето, да вземем за пример, човек кара колело. Той не мери в този миг центробежната мощ, не пресмята ъгъла на наклона и въздушното противодействие. Той знае сигурно: „ Това работи. “ Тоест, той употребява нещо, което е измислено и тествано от други хора, без да навлиза в теоретичната физика. Така е и с нашата вълшебна чаша вода – работи!

И когато всяка заран споделям: „ Това е всичко, от което се нуждая, с цел да се наредят нещата по най-хубавия за мен метод! “

И аз обичам да пия вода…

Не единствено имам вяра, само че знам със сигурност…

Че всички условия, които ще се развият …

Ще бъдат най-благоприятните за мен в този ден!

Пийте вода, вярвайте в триумфа и дано всичко се сбъдне, както сте възнамерявали, и даже по-добре!


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР