Водачката в схемата Линда Зечири се класира за четвъртфиналите на

...
Водачката в схемата Линда Зечири се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Линда Зечири се класира за четвъртфиналите на Открития шампионат на България

Водачката в схемата Линда Зечири се класира за четвъртфиналите на Открития шампионат на България по бадминтон, който стартира през днешния ден в столичната зала " Европа ". В първия си мач от шампионата Зечири победи Уршка Полц (Словения) с 21:10, 21:11 за 22 минути. Следващата съперничка на Зечири е испанката Елена Лоренсо.

Номер 4 в схемата Мария Делчева отпадна във втория кръг след загуба от Нике Брайкович (Словения) с 18:21, 20:22 за 33 минути. Българката игра с травма на ръката. За четвъртфиналите при дамите се класираха още българките Калояна Налбантова, Христомира Поповска и Таня Иванова.

При мъжете четвъртфиналите е Илиян Стойнов. Той реализира през днешния ден победи през днешния ден и на следващия ден в спор за място на полуфиналите ще играе против Олександър Шмундяк от Украйна.

Утре своето присъединяване в шампионата на двойки дами стартират сестрите Стефани Стоева и Габриела Стоева. Водачките в схемата ще играят на четвъртфиналите против сънародничките си Таня Иванова и Гергана Павлова.

Мария Делчева и Христомира Поповска доближиха до полуфиналите на двойки без игра след отвод на съперничките им Катарина Финк и Ясмин Хамза (Италия).

На смесени двойки Христомира Поповска и Илиян Стойков ще играят на четвъртфиналите, а на двойки мъже Даниел Николов и Иван Русев са четвъртфиналисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР