Водачката на листата на ПП-ДБ във Велико Търново Людмила Илиева

...
Водачката на листата на ПП-ДБ във Велико Търново Людмила Илиева
Коментари Харесай

Водачка на листа на ПП-ДБ не е на себе си - мисли, че главният прокурор е Сотир Цацаров и иска да го сменя

Водачката на листата на ПП-ДБ във Велико Търново Людмила Илиева обърка името на основния прокурор след въпрос на водещия на " Офанзива " Любо Огнянов " Защо счита, че ще бъде работещ механизмът арбитър с сан на висш да проверява основния прокурор ".  
 
Илиева стартира да изяснява по какъв начин промяната на обвинител номер 1 е значима за тях: " Моля,  тук значително да се сложи удивителна ние приказваме за основния прокурор на Република България. Не приказваме за основния прокурор Цацаров. Въпросът е кардинален. Много са упреците, че ние желаеме по този метод да отстраним прокурор Цацаров. Прокурорът Цацаров фактически има държание, което е отвън.. ", като в този миг беше прекратена от водещия " Само да ви кажа, че прокурорът се споделя Иван Гешев. Днес доста ризи ще би трябвало да купувате ", разяснява Огнянов, откакто още веднъж по-рано поправи кандидатката.
 
Тя смени семейството на колежката си и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова като я назова Михайлова. " Ще ѝ купя риза ", зарече се Илиева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР