„Водачите на листите в Българската социалистическа партия се предлагат от

...
„Водачите на листите в Българската социалистическа партия се предлагат от
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: ГЕРБ набута България в тежка икономическа криза

„ Водачите на листите в Българската социалистическа партия се оферират от Изпълнителното бюро на Националния съвет на партията и това е визията за водачите в цялата страна. Огромна част от тях са престижи, потвърдили се в политическия живот “, съобщи депутатът от “БСП за България “ Стоян Мирчев в ефира на Българска национална телевизия като посочи, че 25% от номинираните за водачи на кандидат-депутатските листи на Българска социалистическа партия на идния парламентарен избор са нови лица, които занапред ще би трябвало да се потвърждават.

„ Процесът с водачите е положителен, тъй като той отпушва оттук насетне процедурата за допълнение на листите. Българска социалистическа партия го прави задоволително рано, с цел да покаже на какви експерти ще залага в идващия парламент “, разяснява социалистът.

Стоян Мирчев е безапелационен, че с водачите, които излъчват, Социалистическата партия дава образа на това, което търси. „ Имаме икономисти, тъй като с изключение на в здравна, България се намира и в тежка икономическа рецесия. Това не е толкоз поради здравните проблеми, колкото поради несъответстващото ръководство на ГЕРБ. Юристите са ни доста значими, тъй като през последните четири години видяхме юристите на ГЕРБ какви лобистки закони съумяха да прокарат “, възмутено разяснява депутатът от левицата като добави, че измежду листите има и здравни експерти и преподаватели, като по този метод обгръщат цялата палитра от специалисти, с цел да измъкнат България от положението, в което се намира.

Като лидер на листата в Перник Стоян Мирчев показа, че до в този момент не е получавал негативни мнения, а номинацията му е оценка за четирите години, в които е бил представител на социалистите от Силистренска област, а слуховете за напрежение в региона, социалистът разяснява по този начин: „ В партията постоянно е имало конфликт на разнообразни отзиви, само че това постоянно е движело партията напред. В разногласието ще стигнем до тази победа, с която да сме най-полезни на хората. “

„ Скандалите, които ръководещите основават по отношение на едновременното разискване на парламентарните и президентските избори беше насадено от вътрешната страна, за да разсее акцента от изборите, които ни предстоят “, счита националният представител от Българска социалистическа партия. „ Вместо да приказваме по какъв начин за следващ път се прави ремонт на ремонта, ние се занимаваме със спекулативни тематики “, съобщи той.

„ Важното в това, което направи президентът е, че той развенча една нечиста сделка, че ще прави партия. Също по този начин по този метод сподели допирните точки сред Българска социалистическа партия и него, т.е. битката с паралелната страна, против мафията, против цялото задкулисие. За тези 4 години президентът е прибирал няколко вета, като преди да го направи, левицата също е отричала въпросните законопроекти, което значи, че на база на политики ние нямаме разлики “, безапелационен е Мирчев.

Българска социалистическа партия няма терзания за следствието, което ОЛАФ организира. „ Ако има отговорни и забъркани в корупция дано да си понесат последствията, само че не мисля, че президентът има общо с този скандал. За 11 години Борисов е привикнал да упреква за цялата си непросветеност годината и половина, в която има спиране “, напомни социалистът и уточни, че поръчката за покупка на колите на Министерство на вътрешните работи не става за 2 месеца, а се задвижва много преди служебното държавно управление.

„ Българите би трябвало да са обединени, защото ние би трябвало да върнем политиката в Народното събрание, тъй като последните 10 години в България съвсем не се приказва по значимите тематики “, заключи Стоян Мирчев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР