Водачите на листите на БСП ще са ясни на 22

...
Водачите на листите на БСП ще са ясни на 22
Коментари Харесай

Водачите на листи на БСП ще са ясни на 22 май

Водачите на листите на Българска социалистическа партия ще са ясни на 22 май, а до края на месеца социалистите ще решат и дефинитивно кои ще са всички техни претенденти за депутати на идните на 11 юли парламентарни избори.

Колективният орган на партията ще заседава три пъти в три поредни седмици - на 15, 22 и 30 май, като на тях ще бъдат взети решенията за идния избор.

На първото съвещание се планува избор на състава за избирателен щаб на Българска социалистическа партия и приемане на проект за деяние на база разбор на резултатите на отминалите избори. На 4 април социалистите претърпяха сериозен неуспех - за пръв път от 20 години партията бе не втора, а трета мощ и загуби съвсем половината от гласоподавателите, които я поддържаха през 2017 година

В деня след изборите Нинова разгласи, че, само че Изпълнителното бюро, което се предлага от нея, подаде оставка. Първоначално водачът на Българска социалистическа партия анонсира, че изборът на ново Изпълнително бюро ще е бърз, само че от този момент се организира един пленум, на който тематиката не беше разисквана.

Все отново на съвещанието на 22 май се планува Националният съвет да избере новия състав на Изпълнителното бюро. На същия пленум се чака да бъдат избрани водачите на листите на Българска социалистическа партия, както и местата за съдружните сътрудници и гражданската квота.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР