Водачите на листи на БСП за България“ в област Габрово

...
Водачите на листи на БСП за България“ в област Габрово
Коментари Харесай

БСП с инициатива за безопасност по пътищата, Крум Дончев показва майсторско каране |

Водачите на листи на „ Българска социалистическа партия за България “ в област Габрово - Крум Дончев и област Видин - Филип Попов, проведоха срещи със спортни клубове, стопански сдружения и симпатизанти. Социалистите показаха и майсторско ръководство на автомобил на особено квалифициран полигон за тази цел, като главният апел, който насочиха към жителите, е: " Нека бъдем рационални на пътя! ".

„ Идват студените месеци, времето стартира да се утежнява, настилката е хлъзгава и заснежена, a ние като директни участници в придвижването е належащо да се подготвим и да бъдем рационални, и виновни “, приканиха социалистите. 

Безопасността на придвижването по пътищата е една извънредно мъчителна тематика за България, защото през последните години нашата страна се подрежда на първите места по брой потърпевши и починали от пътнотранспортни катастрофи от държавите-членки на Европейски Съюз, изясни Крум Дончев като добави: „ Нека бъдем рационални на пътя! Пътят не е спортна писта. За такива мероприятия би трябвало да има специфична писта и в следена среда да могат да се забавляват. “

Според социалистите главните аргументи за сходна черна статистика са неналичието на взаимоотношение сред виновните институции, наклонността за прекачване на отговорности, неналичието на вярна регулация и доста други. „ Прецизност, отговорност и разсъдък. Затова и ние молим бъдете рационални на пътя, в тези зимни месеци дано бъдем рационални, да спасим човешки животи. Призоваваме за рационален избор и на 14-ти ноември за рационални решения “, моли Филип Попов. 

Социалистите обясниха, че програмата на Българска социалистическа партия „ Визия за България “ има тактика в посока на пътната сигурност и тя е написана до степен на проекто-предложение, което да служи за насочна точка на детайлно развиване и имплементация. В нея са наранени възпитанието на подрастващите, методиката за образование на водачите, методиката на контрола, пътната инфраструктура, адаптиране на хората в неравностойно състояние, способи за оптимизация на подпомагащите органи като оптимизация за реакция на бързата помощ, навременни дейности на полицията, подкрепяне и стимулиране на електромобилността, възстановяване качеството на автомобилния парк, положителни практики от страните членки, осъществяване на Европейската тактика за пътна сигурност „ Визия 0 “.

„ България има потребност от нов път и нова концепция за пътната си сигурност, която да бъде част от общата тактика за сигурността и сигурността на жителите ни. Грижата за сигурността на жителите би трябвало да е приоритет на всеки общественик “, съобщи Дончев в диалог с присъстващите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР