Водачът в схемата Тейлър Фриц от САЩ се класира за

...
Водачът в схемата Тейлър Фриц от САЩ се класира за
Коментари Харесай

Тейлър Фриц е полуфиналист в Делрей Бийч

Водачът в схемата Тейлър Фриц от Съединени американски щати се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в Делрей Бийч (САЩ) с награден фонд 642 735 $.

На четвъртфиналите Фриц победи французина Адриан Манарино със 7:6(8), 6:4 за час и 51 минути игра. Американецът изостана с 1:3 в първия сет, само че обърна само че 4:3 и повече след тайбрек, а във втората част взе задатък от три гейма измежду два пробива и стигна до триумфа.

Негов противник в разногласието за класиране на финала ще бъде сънародникът му Макензи Макдоналд, който в профил на четвъртфиналите различен американец Майкъл Мо след поврат с 3:6, 6:3, 6:4. Двубоят продължи два часа и 11 минути.

В другия полуфинал един против различен ще излязат първенецът през 2019 година Раду Албот (Молдова) и четвъртият подложен в схемата сърбин Миомир Кецманович.

Албот се оправи с втория подложен Томи Пол (САЩ) с 6:2, 6:2 за 77 минути игра, осъществявайки по два пробива в двата сета, до момента в който Кецманович надви над американеца Маркос Хирон със 7:6(5), 6:3 в мач, траял час и 38 минути.

Сърбинът започва втория сет с позволен пробив, само че незабавно изравни, печелейки подаването на противника. Малко по-късно с втория си пробив в срещата Кецманович поведе с 4:2 и стигна до триумфа след 6:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР