Водачът в схемата на Мастърс 1000 турнира по тенис в

...
Водачът в схемата на Мастърс 1000 турнира по тенис в
Коментари Харесай

Гришо пак срещу Алкарас

Водачът в схемата на Мастърс 1000 шампионата по тенис в Шанхай Карлос Алкарас ще се изправи против Григор Димитров на осминафиналите в сряда.

Това стана факт, откакто международният №2 от Испания надви над британеца Дан Еванс със 7:6(1), 6:4 след 2 часа и 25 минути игра.

В първата част Алкарас стартира нервно и с доста неточности и изоставаше с 1:4, откакто беше продънен на нула в четвъртия гейм, а по-късно Еванс затвърди в игра, която продължи цели 18 минути.

След това възпитаникът на Хуан Карлос Фереро се стабилизира, върна брейка и изравни при 4:4. След това се стигна до тайбрек, в който Алкарас доминираше изцяло.

В идната част двамата си размениха ранни пробиви, само че Карлитос съумя да нанесе своя удар в десетия гейм, когато реализира брейк, еднакъв на победа в срещата.

Григор Димитров ще играе за четвърти пък против испанеца, като досега не е съумял да завоюва и сет. Тази година те играха два пъти. На Мастърс 1000 шампионата на клей в Мадрид през май Алкарас завоюва с 6:2, 7:5. Месец по-късно в Лондон, на четвъртфинала в „ Куинс клъб “ на трева българинът отстъпи с 4:6, 4:6.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР