Водачът в схемата Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите

...
Водачът в схемата Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

ОБЗОР: Алкарас, Синер и Рууд на четвъртфинал в Пекин

Водачът в схемата Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис за мъже на твърда настилка в Пекин (Китай) от сериите АТП 500 с награден фонд 3 798 915 $.

Алкарас, втори в международната класация, преодоля в среща от втория кръг италианеца Лоренцо Музети с 6:2, 6:2 за час и 21 минути игра. Това бе 60-а победа за испанеца през годината. Той нямаше проблеми против Музети и го в профил след общо 4 пробива.

" Мачът през днешния ден беше съвършен за мен ", съобщи Карлос Алкарас, за който това е дебют в Пекин.

" Можеш да се развиваш и да бъдеш все по-добър всеки ден, само че съм горделив с равнището, което демонстрирах през днешния ден. Играх доста качествено, направих страхотни удари. Наслаждавах се да играя и се усещам чудесно в Китай ", добави испанският тенисист.

Следващият съперник на Алкарас ще бъде седмият в схемата Каспер Рууд (Норвегия), който се наложи над аржентинеца Томас Мартин Ечевери след поврат с 1:6, 7:5, 7:6(7) в мач, траял близо три часа.

За четвъртфиналите се класира и италианецът Яник Синер, който ще застане на пътя на Григор Димитров, в случай че по-късно през днешния ден българинът отстрани датчанина Холгер Руне.

Шестият подложен Синер се оправи с японеца Йошихито Нишиока с 6:2, 6:0 единствено за 67 минути. Италианският тенисист изостана с 1:2 на старта, само че завоюва идващите пет гейма от първия сет и шест във втория, с цел да победи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР