Водачът в схемата Хуберт Хуркач от Полша спечели титлата на

...
Водачът в схемата Хуберт Хуркач от Полша спечели титлата на
Коментари Харесай

Хуркач спечели шеста титла в кариерата си

Водачът в схемата Хуберт Хуркач от Полша завоюва купата на шампионата по тенис на твърда настилка в зала в Марсилия (Франция) с награден фонд 707510 евро.

Хуркач победи на финала представителя на домакините Бенжамен Бонзи с 6:3, 7:6(4) за 90 минути и завоюва шести трофей в кариерата си.

Номер 11 в международната класация наниза 19 аса и избави три сетбола във втория сет, с цел да стигне до крайния триумф.

Бенжамен Бонзи игра едвам на втория край в кариерата си.

" Супер благополучен съм. Поздравления за Бенджамен, той игра в действителност добре. Мисля, че заслужаваше да завоюва втория сет, само че се пробвах да се боря, доколкото можах. Мисля, че играта ми се усъвършенства. Супер удовлетворен съм от метода, по който се показах през днешния ден. Успях да направя някои мощни сервиси и положителни удари във значимите моменти ", сподели Хуркач след триумфа.

Полякът направи два пробива в първия сет и веднъж загуби подаването си. Във втората част се игра без пробиви, в 12-ия гейм той избави три сетбола, а в тайбрека поведе с 5:2 и със 7:4 стигна до крайния триумф.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР