Водачът в ранглистата Новак Джокович заяви, че се е прицелил

...
Водачът в ранглистата Новак Джокович заяви, че се е прицелил
Коментари Харесай

Джокович се прицели да задмине Федерер по брой титли от Шлема

Водачът в ранглистата Новак Джокович съобщи, че се е прицелил да излезе отпред в класирането по брой трофеи от Големия шлем в тениса. Сърбинът се надява походът му към задачата да продължи с успех на US Open, който стартира в понеделник.

Джокович се намира в отлична форма, като завоюва четири от последните пет шампионата от Големия шлем. Сърбинът има 16 трофеи от Шлема, като изостава с две от Рафаел Надал и с четири от лидера Роджър Федерер.

" Наясно съм с полемиките към класацията за купите от Големия шлем. Това слага несъмнено равнище на отговорност към мен, тъй като се стремя да го направя. Определено това е една от моите упоритости и цели ", сподели Джокович преди старта на US Open.

Сърбинът е огромният любимец за успех във конкуренцията. След травмата в лакътя Джокович направи превъзходно завръщане от средата на 2018 година и бързо се утвърди на върха в тениса при мъжете.

Водачът в ранглистата добави, че с времето стартира за прави оценка значимостта на купите от Шлема.

" Аз съм на 32, тъй че нещата са малко по-различни, в сравнение с преди 10 години, само че към момента се усещам млад от вътрешната страна и извън. Все още съм доста стимулиран да продължа напред ", сподели още Джокович.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР