Водачът в Националната хокейна лига Нешвил загуби с 2:5 от

...
Водачът в Националната хокейна лига Нешвил загуби с 2:5 от
Коментари Харесай

Нешвил прекъсна серията си от 15 мача без загуба в редовното време

Водачът в Националната хокейна лига Нешвил загуби с 2:5 от гостуващия Торонто и прекъсна серия от 15 следващи мача без проваляне в постоянното време от 17 февруари насам.

Мичъл Марнър и Джеймс Ван Римсдайк се отличиха с по гол и асистенция за канадците, а Моргън Райли способства с три асистенции.

Остън Матюс, Вилям Ниландер и Джейк Гардинър също вкараха за гостите.

Виктор Арвидсон и Скот Хартнел осъществиха за Нешвил, който към този момент е с 14 победи в последните си 16 мача и остана на върха в подреждането със 106 точки.



Тампа Бей записа рекордна в клубната си история 51-а победа в границите на един сезон и се изравни с водача в класирането на лигата след триумф със 7:6 над домакина Ню Йорк Айлъндърс.

Джей Ти Милър се отличи с два гола, а Брендън Пойнт добави гол и две асистенции за първенеца на Изток, който записа трета поредна победа.

Антони Бовилие приключи с две попадения и асистенция, Андерс Лий и Райън Пълок също се разписаха по два пъти, а с три бързи гола при започване на третия интервал Ню Йорк понижи от 3:7 до 6:7, само че за повече нямаше сили.



Анже Копитар наниза четири попадения, а Лос Анджелис разгроми Колорадо със 7:1 като посетител.
Това беше четвърти хеттрик в кариерата на Копитар в лигата.

Кълъмбъс записа десета поредна победа след 4:0 над гостуващия Флорида. Сергей Бобровски отрази всичките 33 удара и записва пети " шътаут " за сезона и 24-и в кариерата си.

Кам Аткинсън, Сони Милано, Сет Джоунс и Томаш Ванек се разписаха за триумфа.

Брет Конъли вкара единствения гол, а Вашингтон се наложи над Детройт с 1:0 като посетител. Вратарят на столичани Филип Грубауер избави 39 шайби за третия си " шътаут " за сезона, а Вашингтон събра 93 точки и усили задатъка си на върха в дивизия " Метрополитън " на 4 точки пред първенеца Питсбърг.



Конър МакДейвид се отличи с два гола и две асистенции за триумфа на Едмънтън с 6:2 над Отава.
Поражението пък дефинитивно отстрани канадците от битката за плейофите.

Вратарят с български корени Александър Георгиев избави 32 удара, само че не съумя да помогне на Ню Йорк Рейнджърс да избегне провалянето с 3:4 от Филаделфия.

Лоугън Кутюр се разписа в 39-ата секунда на продължението при триумфа на Сан Хосе с 2:1 над гостуващия Лас Вегас.

Лидерът в Тихоокеанската дивизия Лас Вегас стана първият тим в историята, който доближи до границата от 100 точки в първия си сезон в лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР