Водачът в италианското футболно първенство Интер записа още един важен

...
Водачът в италианското футболно първенство Интер записа още един важен
Коментари Харесай

Интер срази Рома в голово шоу и дръпна със седем точки на върха в Италия

Водачът в италианското футболно състезание Интер записа още един значим триумф в борбата за купата, надигравайки с 4:2 като посетител Рома в едно от дербитата на 24-ия кръг в Серия " А ".

На " Стадио Олимпико " в Рим двата тима изиграха доста зрелищен дуел, в който феновете станаха очевидци на общо шест попадения, само че съща по този начин видяха и завършек на серията на Даниеле Де Роси от три следващи триумфа отпред на " вълците ", откакто размени освободения в средата на януари Жозе Моуриньо.

Срещата довечера в столицата стартира по-силно за гостуващия отбор, който поведе в 17-ата минута след гол с глава на Франческо Ачерби, който се възползва от неприятно изчистване на Ромелу Лукаку.

Равенството бе възобновено скоро по-късно от Джанлука Манчини, който получи подаване от Лоренцо Пелегрини, а в самия завършек на първата част капитанът на домакините комбинира и с Стефан Ел Шаарауи, с цел да може футболистът от египетски генезис да донесе цялостния поврат за своя отбор, вкарвайки с хубав удар.



Второто полувреме обаче надалеч не стартира по усета на римляните, защото в 49-ата минута Маркюс Тюрам възвърне равенството, а седем по-късно автогол на Анхелиньо направи по този начин, че съставът на Интер още веднъж да поведе в резултата.

В продължението на срещата пък Алесандро Бастони подпечата триумфа за момчетата на Симоне Индзаги, отбелязвайки за крайното 4:2.

По този метод " нерадзурите " към този момент имат в актива си 60 точки и имат задатък от седем пред Ювентус в борбата за първото място. Рома остава на 5-ата позиция с 38 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР