Водачът в Ередивизи Фейенорд бързо си върна самочувствието, след като

...
Водачът в Ередивизи Фейенорд бързо си върна самочувствието, след като
Коментари Харесай

Разгромни победи за Фейенорд и Аякс

Водачът в Ередивизи Фейенорд бързо си върна самочувствието, откакто през седмицата трагично отпадна от Аякс в шампионата за Купата на Нидерландия. Отборът на Арне Слот съкруши с 5:1 Валвайк за осмата си поредна турнирна победа. Грандът от Ротердам резервира задатъка си от 8 точки пред Аякс и е все по-близо до купата.

Ясин Укили си вкара автогол в 29-ата минута, а до края на полувремето Игор Пайшао и Куилиндши Хартман взеха решение дуела в интерес на Фейенорд. Отново Пайшао и Сантиаго Хименес довършиха гостите, преди Хулен Лобете да върне едно попадение в 68-ата минута. 

Аякс имаше лесна задача в семейството си на Фортуна (Ситард). Грандът от Амстердам реализира разгромна победа с 4:0, а две от попаденията бяха дело на Стивън Бергхаус, който беше определен за Играч на мача. Националът на Нидерландия откри резултата в 6-ата минута и удвои в 27-ата. След почивката Стивън Бергвайн и Кенет Тейлър оформиха триумфа на Аякс. Домакините насочиха общо 32 удара и можеха да завоюват и по-убедително.

В различен дуел през днешния ден Емен и НЕК Неймеген приключиха при нулево тъждество. Точката разреши на домакините да се измъкнат от зоната на изпадащите за сметка на Екселсиор (Ротердам).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР