Водачът от гражданската квота на листата на ГЕРБ – СДС

...
Водачът от гражданската квота на листата на ГЕРБ – СДС
Коментари Харесай

Каназирева в Карлово: Няма по-ценно в предизборната кампания...

Водачът от гражданската квота на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 17 МИР Дани Каназирeва посети община Карлово и се срещна с кметове на обитаеми места и жители. Тя бе посрещната от Данка Люртова, общински началник на ГЕРБ-Карлово и втора в листата, както и от кмета на общината доктор Емил Кабаиванов. На срещата участва и представителят на Съюз на демократичните сили в листата Йордан Кръстанов.



„ Няма по-ценно предизборната акция да бъде това, което ти си направил – за всяко едно кътче, за всеки решен проблем. Дали дребен или огромен – той е проблем на някой човек. Това е моята философия, която съм изповядвала – да бъда покрай хората, да не върша взаимни отстъпки с публичния интерес. Доказах го и като регионален шеф “, сподели в обръщението си Дани Каназирева и даде обещание подпомагане за решение на проблемите в общината и отсега нататък.

Тя уточни, че с помощта на положителното взаимоотношение и екипна работа сред страната и локалната власт в общината са изпълнени планове за над 39 милиона лв.. Един от тях е ремонтът със средства, отпуснати от страната на Подбалканският път, който е от основните пътни артерии в Пловдивска област. Строителните действия са финансирани от АПИ.



„ По него непрекъснато минават над 6000 МПС-та, интензивността на придвижване е доста огромна, употребява се като обходен път на Автомагистрала „ Тракия “ при произшествия и ПТП и затваряне на автомагистралата. Осигурява транспортен достъп на околните обитаеми места със София, Карлово и Бургас “, разясни Каназирева и посочи, че сега продължава и вторият стадий на ремонта –Карлово –с. Певците, който е 12 километра.

От своя страна кметът на Карлово Емил Кабаиванов напомни, че се работи по планове за над 16 милиона лв., измежду които „ Консервация и реституция и експониране на туристическата инфраструктура на община Карлово “, ремонт на НЧ „ Васил Левски – 1861 “, реорганизация на площад „ 20 юли “, ремонт на детската градина в Клисура. За ремонт на състезателен комплекс Васил Левски “, за паметника на Васил Левски и едноименния площад са предоставени 1 милион лв. от страната.



„ Изключително значимо е да продължим с благоустройство на градската среда, рехабилитация и реорганизация на ВиК мрежата в района, да работим за повишение качеството на образование в общински учебни заведения и детски градини “, разяснява Каназирева. Кабаиванов изрази убедеността си, че с поддръжката на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Пловдивска област, водена от Дани Каназирева, общината ще продължи да работи сполучливо и да се развива и отсега нататък.



„ За мен е огромна чест и отговорност да съставлявам този извънредно мощен тим, освен в Карлово, само че и на районно равнище. Обичам Пловдив и района си, познавам всеки един проблем. Работим от първия ден, в който станах регионален шеф и по този начин се случи, че непрестанно съм в Карлово. Вярвам, че като десен човек, просветен и работещ, България има потребност от мощно дясно, демократично проевропейско държавно управление. Затова от сърце искам на нашия район в неделя мощен триумф на дясното. Защото, колкото и да приказват съперниците ни, единствената дясна коалиция е ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “, разяснява Каназирева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР