Водачът на Югоизток Атланта записа 9-а победа в 17-ия си

...
Водачът на Югоизток Атланта записа 9-а победа в 17-ия си
Коментари Харесай

Клипърс без звездите си падна в Атланта

Водачът на Югоизток Атланта записа 9-а победа в 17-ия си мач след 108:99 против Клипърс. Гостите претърпяха 5-о проваляне от началото на сезона, само че резервират 2-ото място в Тихоокеанската дивизия след съгражданите си от Лейкърс.

Трий Йънг се върна в стартовия състав за Хоукс и завърши мача с 38 точки. Днес вкара 12 пъти от 23 игрови обстановки, а в неделя пропусна мача с Милуоки поради конвулсии в гърба. Също след един пропуснат мач се върна и Клинт Капела, приключил с 18 битки и 13 точки.

За гостите от Калифорния Реджи Джаксън вкара 20 и подаде 8 пъти. Те играха без Кауи Леонард, Пол Джордж и Патрик Бевърли заради разнообразни причини- първите двама след карантина за ковид.
Лидерът в Северозападната дивизия Юта се пребори с Ню Йорк Никс със 108:94 и записва 13-и триумф. Ройс О'Нийл вкара 20 за Джазмените, което е негов персонален връх. Той размени по прелестен метод Донован Мичел, който през днешния ден просто нямаше ден и приключи мача с 9 точкси и 6 битки.

Руди Гоберт също се показа на равнище и вкара 18 точки, само че лиши 19 битки под кошовете, което се оказа отлична изгода в отбрана. Остин Ривърс беше най-точен за столичани, приключвайки с 25 точки, включително и пет тройки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР