Водачът на листата на “ в Перник се срещна със

...
Водачът на листата на “ в Перник се срещна със
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Купуване на гласове има и в момента


Водачът на листата на „ “ в Перник се срещна със симпатизанти в Кърджали. Една от коментираните тематики бе идният избор в неделя.

„ към този момент от няколко месеца не е министър на вътрешните работи, само че пазаруване на гласове и сега има. И сега ги задържат и арестуват. Пита се в задачата: Кой е отговорен в последна сметка? ", разяснява той. 

Пред присъстващите симпатизанти Рашков изясни за какво от две служебни държавни управления и едно постоянно насам не се строи автомагистрала „ Хемус “.

“За множеството лотове няма строителни бумаги, като за част от тях липсва даже одобрено трасе от Министерство на регионалното развитие. Трябва нещата да се случват по законите в нашата страна, с цел да има и кой да дава отговор, в случай че се случи нещо “, сподели той.

В диалозите си със симпатизанти той акцентира на младежите, като най-заинтересовани България да се развива позитивно, с цел да изискат да останат. изнесе данни, съгласно които в България има 150 хиляди смъртни случая годишно, 60 хиляди раждания и 60 хиляди отпътували в чужбина. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР