Водачът на листата на в 23 МИР-София и председател на

...
Водачът на листата на в 23 МИР-София и председател на
Коментари Харесай

Румен Христов закри кампанията си с дарение и призова да се гласува масово

Водачът на листата на в 23 МИР-София и ръководител на Съюз на демократичните сили закри предизборната си акция с Рожден ден и подаяние. Днес Домът за остарели хора “Дълголетие ”, в кв. Дървеница, отбелязва 42 години от основаването му!
Румен Христов поздрави на място управлението на обществения дом и живеещите в него. “Искам да благодаря на сърцатите и отдадени на работата си хора, които работят в Дома, за гостоприемството. Когато ги попитах по какъв начин мога да оказа помощ, те без съмнение показаха, че са им нужни по-модерни кревати. Ще се веселя скромната ни помощ да облекчава страданието на лежащо болните възрастни хора. ”, сподели Христов, при предаване на дарението на две специфични, ергономични, електрически кревати.
 28 са кандидатие от синия тим на Съюз на демократичните сили за изборите (ВИДЕО) * 28 са кандидатие от синия тим на Съюз на демократичните сили за изборите (ВИДЕО)*
28 претенденти на Съюз на демократичните сили влязоха в предизборната борба в общите листи в обединението ГЕРБ-СДС Лекари, икономисти, адвокати, хора от бизнеса,...
По време на визитата и диалозите с управлението на дома стана ясно, че проблемите, които имат тези обществени заведения са доста, изключително във връзка с фрагментите, които работят там. Заплащането към момента остава непривлекателно за младежите. Румен Христов пое ангажимент, че и отсега нататък ще продължи да оказва помощ на Дома.
В края на акцията синият водач прикани симпатизантите на десницата да гласоподават всеобщо на 4-ти април и съобщи: „ Всеки десен глас е значим! Изборът ще бъде сред проевропейското дясно и прокремълското ляво. Към Народното събрание са се запътили остарели лица в нови премени, които се крият зад благовидни дела. А същинската им цел е да се домогнат до властта и да изпълнят политическите поръчки на задграничните си кукловоди. Затова, другари, да отидем до урните и да им покажем, че няма да им дадем България! Че гледаме към Европа, а не към Евразия. Не се опасявайте да гласувате – по-безопасно е, в сравнение с да отидете до супермаркета. Отделете 1 час от времето си, с цел да покажем на света, че България е европейска страна и е обърнала тил на кремълската петолъчка!
Нека на 4-ти април десницата ГЕРБ-СДС се поздрави с безапелационна победа! Гласувайте с номер 28! “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР