Водачът на листата на Продължаваме промяната в 25 МИР в

...
Водачът на листата на Продължаваме промяната в 25 МИР в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се заяде със социолозите, Костадинов и Борисов след вота

Водачът на листата на " Продължаваме промяната " в 25 МИР в София Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, разяснява резултатите от предварителните парламентарни избори на 2 октомври за първи път в профила си в обществените мрежи, като не пропусна да насочи заядливи реплики към водача на ГЕРБ Бойко Борисов, водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и социолозите.

" На изравнилия резултата в 25 МИР - честито. Извинявай, че отново имам повече преференции от теб ", написа Хазарта, визирайки някогашния министър председател, с който водиха борба като водачи на листи.

Резултатите от ЦИК демонстрираха, че ГЕРБ-СДС печели с 4% пред Политическа партия, само че Борисов губи борбата за персонални преференции с 9 гласа по-малко от Хазарта - 8201 против 8210. Христо Петров завоюва лидерската борба в региона и на изборите през ноември 2021 г. 

" Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца чартърен, който другояче доста обича да приказва от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като депутат, а не на песните ми ", разяснява още лидерът на листата на Политическа партия в 25 МИР, като думите му в този случай се отнасят за Костадин Костадинов от " Възраждане ".

Хазарта не пропуща да се обърне иронично и към социолозите, че този път са съумели да познаят спечелилия. 

" Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете спечелилия на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този мотив ", написа той.

Христо Петров благодари на гласоподавателите и разгласи държанието им за " почтено, макар другите ни политически пристрастия ":

" Благодаря на всеки един от вас, който откри време и смисъл тази неделя да гласоподава - без значение за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е почтено, макар другите ни политически пристрастия. На всеки шест индивида, дали своят вот на предишните избори за " Продължаваме промяната " - петима са го създали още веднъж. След най-тежката от последните 25 години - с война, със международна финансова рецесия и голяма инфлация в цяла Европа - тези хора ни поддържаха още веднъж. Благодарим ви! "

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР