Водачът на листата на Продължаваме Промяната – Демократична България в

...
Водачът на листата на Продължаваме Промяната – Демократична България в
Коментари Харесай

Богданов за изтеклите записи: Манипулативни компромати, които целят да обезкуражат гласоподавателя

Водачът на листата на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” в Плевен Богдан Богданов разяснява тематиката за аудио записите, публикувани от уеб страницата „ Афера ”, за които се разяснява, че са от заседание на „ Продължаваме Промяната ” в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Нова нюз.

" Това, което мога да кажа за така наречен „ записи ” е, че са манипулативни компромати, които целят единствено едно само нещо – да обезкуражат българския гласоподавател. Както да отидат да гласоподават, по този начин и да задълбочат тяхната незаинтересованост и даже тяхното омерзение към българската политика. Зад цялата тази скалъпена история се цели задкулисието да резервира контрола си в овладяните институции ”, съобщи Богданов.

Водачът на листата на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” в Плевен изясни, че са качили записа в своята Фейсбук страница, с цел да покажат, че няма от какво да се тормозят.

„ Един от главните проблеми, които имаме е, че избрани институции в страната са компрометирани и се употребяват напълно в полза на едни или други хора. Тези записи по какъв начин са скалъпени, дали въобще в миналото ще разберем истината за какво чак в този момент излизат и от кое място са взети, не е ясно. Това, което е ясно обаче е, че задачата е да се опорочат изборите и да се влее още незаинтересованост в българския гласоподавател ”, сподели Богданов.

По отношение равнището на минималната работна заплата, Богданов, който беше министър на стопанската система, съобщи, че то би трябвало да продължи да пораства. „ И освен тя, ами и междинните приходи на българите, тъй като това е метода, по който нашите сънародници в чужбина ще стартират да се връщат ”, уточни той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР