Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова събра

...
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова събра
Коментари Харесай

Росица Кирова събра най-много преференции в област Видин, вижте кои са останалите в топ 10

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова събра най-вече преференции, сочат данните на ЦИК при 100% обработени протоколи. Тя е спечелила доверието на 1433 от гласоподавателите. 
След нея се подрежда лидерът на листата на Политическа партия Иво Георгиев Атанасов. Той е събрал 704 преференции. На трето място е първия в листата на Движение за права и свободи Станислав Анастасов, за който са дали своят вот 698 индивида. След него със 693 преференции се подрежда лидерът на листата на „ Демократична България – Обединение “ - Любен Иванов. 
На пето място е вторият в листата на Движение за права и свободи – Димитър Аврамов, който е събрал 629 преференции. Със 627 гласа зад него застава четвъртият в листата на ГЕРБ-СДС – Мирослав Ангелов. 
На седмо място първият в листата на Българска социалистическа партия – Филип Попов, който има 489 преференции. След него са вторият в листата на ГЕРБ-СДС Тихомир Станчев с 476 гласа и третият в листата – Валери Димитров, който има 443 преференции. На десето място е последният в листата Александър Матеев. За него гласа си са дали 353 души. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР