Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков за пореден път

...
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков за пореден път
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ в Бургас пръв по преференции

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков за следващ път е първенец по преференции в Бургас. Той има 3042 персонални гласа. Вторият в листата на ГЕРБ Любен Дилов е с 1150 гласа, а четвъртият Андрей Рунчев с 407.

Константин Бачийски от Политическа партия е с 1851, Бочко Бочев от Промяната с 250, а Христо Симеонов - с 517. В Демократична България, вторият в листата Димитър Найденов, е с 885 гласа.

В Българска социалистическа партия с най-вече преференции е Тодор Байчев - 557, само че най-вероятно той още веднъж ще остане отвън Народното събрание, тъй като съгласно последните данни Българска социалистическа партия губи втория си мандат в Бургас за сметка на „ Възраждане ".

В партията на Костадин Костадинов се вижда пробивът на Звезделина Каравелова.

Прогнозата е, че ГЕРБ-СДС е с 4 депутати, Политическа партия - с 3, Движение за права и свободи - с 3, " Възраждане " - 1, Българска социалистическа партия - 1, БВ - 1, Демократична България - 1.

При 100% обработени протоколи в Бургаска област първа политическа мощ е ГЕРБ-СДС с 25,65% от гласовете, излиза наяве, откакто РИК-Бургас разгласява окончателните резултати от парламентарния избор.

" Продължаваме промяната " е на второ място с 18,22% от гласовете на гласоподавателите. Трети са Движение за права и свободи с 14,9%, четвърти са „ Възраждане " с 9,74% от гласовете, а „ Българска социалистическа партия за България " са с 8,6.

„ Български напредък " получават 5,74, „ Демократична България " - 5,35%. Има Такъв Народ остават под чертата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР