Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и министър на младежта и

...
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и министър на младежта и
Коментари Харесай

Красен Кралев откри два стрийт фитнеса в Бяла и Ценово

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и министър на младежта и спорта Красен Кралев откри през днешния ден две площадки за стрийт фитнес в Ценово и Бяла. Съоръженията са финансирани от Министерството на младежта и спорта.

Красен Кралев връчи на кметовете на Бяла - Димитър Славов и на Ценово - доктор Петър Петров техническите паспорти на приключените планове.

Жителите на Бяла имаха удоволствието да видят и проява на техния съгражданин - Йордан Станчев, който е професионален играч по стрийт фитнес, треньор и интернационален арбитър. Многократният републикански първенец и участник на Световното състезание в Москва показа свое комбиниране, което беше бурно приветствано.

На откриването на площадките през днешния ден участваха още претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Красимир Костадинов и Евгени Игнатов.
 Красен Кралев откри зала по битка и стрийт фитнес в Сливо поле
Красен Кралев откри зала по битка и стрийт фитнес в Сливо поле

Спортният министър направи първа копка на спортно игрище в Щръклево

Кралев направи първи копки на нови футболни стадиони с размери 20/40 м, изкуствена трева, осветяване и естрада за аудитория в Бяла и Борово. Всяко игрище е на стойност 150 лв.. В Бяла площадката се намира наоколо до стадиона и плувния басейн, а игрището в Борово ще е в региона на съществуващия стадион.

Кметът Валентин Панайотов съобщи желанията на Общината да построи в съседство площадка за волейбол и тенис на корт, както и баскетболно игрище. Още една площадка ще се направи в село Щръклево.

" Благодаря ви за поддръжката, която срещаме на всички места, ние сме тук с цел да градим и нашите деца да останат в България! ", съобщи Красен Кралев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР