Водачът на листата на БСП за Кърджали Милко Багдасаров и

...
Водачът на листата на БСП за Кърджали Милко Багдасаров и
Коментари Харесай

Джебел към БСП: Въпросът с пенсиите трябва да се реши


Водачът на листата на Българска социалистическа партия за Кърджали Милко Багдасаров и претенденти от водената от него листа проведохав Джебел среща с членове и симпатизанти на партия и жители. Проведените диалозите още веднъж бяха откровени, от най-различен темперамент. Хората споделиха проблеми като стартираме от тези, за обитаемото място, общината и стигнем до тематиките от национално и интернационално значение. Най-обсъждана остава тази за преизчисляване на пенсиите. Всички бяха безапелационни, че въпросът с пенсиите би трябвало да се реши съществено, тъй като през днешния ден множеството пенсионери са на ръба на оцеляването.

Кандидатите за народни представители посетиха и градската градина в Кърджали, както иПерперек.

В Кърджали наред с раздаването на рекламните листовки дружно с младежкия ръководител на Българска социалистическа партия Костантина Карабоюкова, претендентите проведохадесетките диалози с жители за техните проблеми и паники, както и за предложенията на левицата за тяхното решение.

В Перперек Милко Багдасаров и доктор Ваня Михалева поддържаха самодейността на дамите социалистки Теодора Каракостова и Марияна Ликова, които в навечерието на Димитровден подариха икона на светеца, на настоятелите на храма " Св. Пророк Илия “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР