Водачът на листата на БСП за България във втори МИР

...
Водачът на листата на БСП за България във втори МИР
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев в Малко Търново: „БСП за България“ отново набляга на социалните въпроси“


Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” във втори МИР – Бургас инж. Петър Кънев и претендентите за народни представители Станимир Баев, Стойко Танков и Стоян Крушков, съпроводени от общинския водач на социалистите в Бургас Живко Господинов, посетиха Малко Търново и се срещнаха с поданици на града.
Георги Бъклев, общински ръководител на Българска социалистическа партия в града, показа присъстващите и в резюме сложи акцент върху най-важните цели, които стоят пред обединението по отношение на провеждането на изборите. 
„ Важно е да създадем държавно управление след 2-ри октомври “, акцентира по време на срещата инж. Петър Кънев. Той сподели, че в своята предизборна платформа Българска социалистическа партия още веднъж натъртват на обществените въпроси и напомни, че партията работеше устойчиво в предходното държавно управление. „ Ако Българска социалистическа партия не беше в ръководството, нямаше да бъдат налице последните обществени придобивки “, съобщи инж. Кънев. Той благодари за поддръжката и прикани Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ да бъде подкрепена още веднъж.
Станимир Баев изрази своето задоволство, че името му стои в листата паралелно с потвърдени експерти и прикани за интензивно гласоподаване в деня на вота.
„ Пет са стратегическите задания, които сме си сложили – да се оправим с енергийната рецесия, да продължим със обществената политика и да бъдем мощния вектор в това направление, да премахнем пазарния механизъм в образованието и в опазването на здравето. Ще се стремим и към нова икономическа политика, която да е ориентирана към дребния и междинния бизнес, към локалното произвеждане. Не на последно място слагаме и ефикасната правосъдна промяна “, сподели Стойко Танков. 
Присъстващите сложиха за обсъждани доста въпроси от локален темперамент, измежду които демографската рецесия в региона, компликациите в областта на образованието и нуждата от обезпечаване на качествено опазване на здравето.  Те насочиха апел към претендентите за народни представители, в бъдеще да положат старания за тяхното разрешаване. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР