Водачът на листата на “БСП за България“ в Сливен Атанас

...
Водачът на листата на “БСП за България“ в Сливен Атанас
Коментари Харесай

Атанас Зафиров се срещна с пострадали семейства от поредното наводнение в Котел

Водачът на листата на “БСП за България “ в Сливен Атанас Зафиров се срещна с потърпевши фамилии от следващото наводняване в Котел. Само преди три месеца, Зафиров и претендентът за депутат от Котел Атанас Атанасов сигнализираха обществеността и институциите за заплахата от приливна вълна, в резултат на непочистени дерета, запушени шахти и некачествено отводняване на улица „ Иглика”.

„ Когато природата за първи път те удари, анализираш и вземаш ограничения да не се повтори нещастието. Когато не си го направил и се повтори, се извиняваш на хората и отиваш персонално да решиш казуса. Когато обаче, за трети път допуснеш сходно нещо, обяснението може да бъде единствено едно – незаконно безгрижие и абдикация от обикновени публични отговорности. Общинската власт и кмета на града дължат отговор и изтъкване на виновниците за това следващо посягане върху здравето, имуществото и душeвността на засегнатите жители! След изборите, Българска социалистическа партия ще инициира инспекции и надзор върху разходването на средствата за битка с сходни феномени и ще упорства за най-строги санкции на отговорните. Лично ще задам поредност от парламентарни въпроси до отрасловите министри за този и сходни случаи в района, с цел да стане ясно на обществото къде е заровен казуса, какви са методите за неговото решение и кои са виновниците това да не е направено досега” – това даде обещание Зафиров на хората от квартал „ Иглика” и съобщи, че повече няма да има чадър над никакви длъжностни лица и институции!

„ Наводненията се трансфораха в една от емблемите на модела ГЕРБ в цялата страна. Т.нар.”компенсации” са насмешка с труда и живота на засегнатите жители, а в това време близки до ГЕРБ компании се облагодетелстват от некачествените поправки, които водят след себе си нови и нови такива. Порочният кръг може да бъде пресечен единствено по един метод – смяна и ново ръководство, обърнато към потребностите на елементарния човек. “БСП за България “ е носителят на това”, приключи Зафиров.

 Атанас Зафиров се срещна с потърпевши фамилии от следващото наводняване в Котел

 Атанас Зафиров се срещна с потърпевши фамилии от следващото наводняване в Котел

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР