Водачът на листата на БСП за България в Перник Борис

...
Водачът на листата на БСП за България в Перник Борис
Коментари Харесай

Борис Цветков се срещна с приятелите на Русия в Перник

Водачът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Перник Борис Цветков се срещна с приятелите на Русия от клуб " Встреча " в града. Той показа главните задължения към хората в предизборната платформа на Българска социалистическа партия и своите визии по настоящи политически въпроси.
" Българска социалистическа партия продължава да работи с грижа за елементарните хора, децата, родителите, фамилиите. Вече осигурихме безплатните детски градини, колкото и да беше мъчно това в комплицираната коалиция. Постигнахме безвъзмездни учебници до 12-и клас, помощи за децата, увеличение на минималната заплата, пенсиите, майчинството. За страдание доста от предложенията ни не срещнаха задоволително поддръжка, с цел да се случат незабавно, тъй като в Народното събрание имаше болшинство, което поддържа финансирането на въоръжение, само че твърдеше, че няма задоволително средства за увеличение приходите на фамилиите ", съобщи Борис Цветков. 
Водачът на листата на Българска социалистическа партия в Перник уточни, че социалистическата партия е гарантът, който пази ползите на елементарните хора и ще продължи да упорства за актуализация и увеличение на пенсиите, което да компенсира инфлацията и изяждането на приходите. 
По време на срещата с приятелите на Русия Цветков изрази потребността Перник да избере народни представители, които, с изключение на почтено да пазят обществените права и ползи на перничани, да почитат европейската, българската и пернишката история.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР