Водачът на листата на БСП за България в 24 МИР

...
Водачът на листата на БСП за България в 24 МИР
Коментари Харесай

Свиленски на среща с младежи: Паметници не бива да се бутат, независимо от идеологията на деня

Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в 24 МИР София Георги Свиленски и претенденти за народни представители от листата дискутираха с младежите от Българска социалистическа партия „ Оборище ” наболели публични тематики. Обсъдено бе бутането на исторически монументи, разпространяването на джендър идеологията и пагубните последици от намесата на България в непознат спор. Обединиха се към неизменимите обичайни полезности на българския народ.
„ Паметниците на културата и исторически събития, без значение от мощната идеология на деня, не трябва да бъдат бутани, местени и унищожавани “, обявиха те.
Младежите и кандидат-депутатите изрично се оповестиха срещу присъединяване на България във военни спорове и упорстват за мирното позволение на всички спорове, а не подклаждането им с даване на военна техника.
Присъстващите на срещата се сплотиха, че ще работят и пропагандират в дребното оставащо време от акцията, а и по-късно за разпространяването на вижданията и политиките на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР