Водачът на листата ан ГЕРБ-СДС в Русе и Разград Десислава

...
Водачът на листата ан ГЕРБ-СДС в Русе и Разград Десислава
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ПП са шайка, която две години ограбваше България

Водачът на листата ан ГЕРБ-СДС в Русе и Разград Десислава Атанасова взе участие в срещата на Борисов и неговия екип с обществеността, членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч. " Изключителна наслада и наслаждение е за мен да съм още веднъж с вас. Отново в претъпкана зала, по този начин както беше на 14 май, когато с цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС бяхме тук, в Ловеч, и получихме вашата безусловна поддръжка и доверие ", съобщи тя. 
 
" Всеки би трябвало да понесе отговорност за думите, които е изрекъл, в това число и тези двама анимационни герои - Киро и Асен ", съобщи Атанасова.
 
И добави: " Аз съм уверена, че тази отговорност ще я понесат. И то ще я понесат от институциите, освен посредством присъди. Ако институциите се притеснят да проверяват тази тайфа - тъй като това е тайфа, която две години ограбваше България - ние ще сезираме европейските институции и нашите европейски сътрудници. Ние сме сигурни, че българските институции работят - по този начин както потвърдиха, че шайката Киро, Асен, Рашков и компания нелегално арестуваха нашият водач Бойко Борисов и сътрудниците ни. На две инстанции българският съд го удостовери. 
 
" Бойко Рашков, моят обичан анимационен воин, той ще носи отговорност за своите думи, за своите дейности и за своите неистини. Политическа партия ГЕРБ и нашата ПГ заведе иск за 100 хиляди лева за неговите неистини - за чували, за изядени хора, за обири, за банки и за всичките неистини ", уточни тя. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР