Водачът на катастрофиралия край Своге автобус - Григор Григоров остава

...
Водачът на катастрофиралия край Своге автобус - Григор Григоров остава
Коментари Харесай

Водачът на катастрофиралия автобус край Своге остава под домашен арест

Водачът на авариралия край Своге рейс - Григор Григоров остава под домакински арест. Това реши Софийският областен съд, заяви БНР.
Григор Григоров беше докаран в Съдебната палата със правосъдна защита и с забележими следи от злополуката от събота вечерта.
С превръзка на главата и накуцвайки, по този начин Григор Григоров влезе в правосъдната зала, където бяха негови близки, които безмълвно изчакваха правосъдното решение. Адвокатът на Григоров, Христо Ботев, изиска още време да се запознае с материалите по делото, само че още преди да ги прочете, изрази учудването си, че прокуратурата желае за клиента му втората по тежест мярка за неотклонение, в случай, че към този момент е станало ясно на какъв път е станал случаят. В задатък Христо Ботев разгласи, че ще упорства за експертиза на пътната настилка и по-късно на спомагателна техническа експертиза дали е имало значение скоростта, с която се е движил рейсът, защото съгласно него, с каквато и скорост да се е движил, при тази пътна настилка е можело да се случи злополука и е било въпрос на време това да се случи.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор на Григоров е наложена възбрана да напуща България и му е отнета шофьорската брошура.
Появата в правосъдната зала е първата обществена поява на Григор Григоров след тежката злополука в събота вечерта. Според юриста му Христо Ботев той е в извънредно тежко психическо положение, тъй като от години е познавал част от умрелите и потърпевшите край Своге.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР