Водачът на ИТН за област Монтана и други представители от

...
Водачът на ИТН за област Монтана и други представители от
Коментари Харесай

Пламен Абровски от ИТН ще възражда земеделието в област Монтана

Водачът на Има Такъв Народ за област Монтана и други представители от листата посетиха селата Якимово и Расово. Те се срещнаха с локалните поданици и симпатизанти. Представиха програмата на Има Такъв Народ за справяне с пандемията и икономическата рецесия. В Якимово и в Расово Пламен Абровски акцентира на земеделската стратегия на Има Такъв Народ с акцент възобновление на селското стопанство и отглеждането на животни, каквото е било мощно развито в района. Хората и в двете села разпитваха дали Има Такъв Народ ще сформира държавно управление този път.
Пламен Абровски разяснява, че "Има подобен народ " няма да водят договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи за сформиране на кабинет. И поради това всички останали парламентарно показани партии са длъжни да сформират държавно управление, тъй като "страната към този момент е в рецесия ".
Той изясни, че в партията са си взели поуките от провалените договаряния в последните два Народното събрание. А най-голямата била да се подходи със примирение в диалозите с останалите партии. Той добави, че диалозите би трябвало да бъдат оптимално обществени и транспарантни.
По отношение на повишаването на храните, стоките и услугите, Пламен Абровски разяснява, че по всичко проличава, че зимата ще бъде сложна - високи сметки за отопление, възходящи цени на артикули и услуги в новата година и неизбежно увеличени сметки за ток освен за бизнеса, само че и за семействата. Обстановката слага българския жител и бизнес пред доста и сложни задания. Има Такъв Народ счита, че не трябва да се позволява прекъсване на производства и банкрути на компании заради висока себестойност на продукцията вследствие на увеличените цени на енергоносители и неспособност за прехвърлянето на това нарастване в продажната цена на продукта. Компенсации на производствата за високата цена на електрическата енергия би трябвало да бъдат направени, с цел да не бъдат сложени българските производители в неконкурентна позиция по отношение на европейските си съперници. Има Такъв Народ предложи стратегия с 18 ограничения за превъзмогване на енургийната рецесия и стабилизиране на българския енергиен пазар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР