Водачът на БСП за България“ в Кърджали проф. Георги Михайлов

...
Водачът на БСП за България“ в Кърджали проф. Георги Михайлов
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: БСП стои за интересите на българските граждани

Водачът на „ Българска социалистическа партия за България “ в Кърджали проф. Георги Михайлов и претенденти от листата се срещнаха с жители от Момчилград.

По време на срещата бяха дискутирани тематики свързани със опазването на здравето, нуждата от аптеки в дребните обитаеми места, преизчисляването на пенсиите, демографския проблем и доста други.

„ Българска социалистическа партия извърши своите обещания, които даде на българската нация като участник в това ръководство. Много неща се направиха в обществената политика. Благодарение на нас бяха преизчислени пенсиите и увеличени майчинските надбавки. Постигнахме понижение на налозите за млади фамилии и реализирахме политики, за които настояваме от години, каквато е безплатните детски градини и ясли “, съобщи проф. Михайлов.

По време на срещата всички присъстващи се сплотиха към това, че занемарената инфраструктура, проблемите с водоснабдяването и най-много дефицита на персонални лекари са измежду главните в дребните обитаеми места.

„ Българска социалистическа партия е партия на бъдещето, тъй като стои зад ползите на българските жители доста повече в сравнение с зад партийните си ползи “, сподели в умозаключение проф. Георги Михайлов и прикани хората да гласоподават на 2 октомври с бюлетина 28, с цел да имат мощна, постоянна и обществена страна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР