Водачът на БСП Корнелия Нинова все още не се е

...
Водачът на БСП Корнелия Нинова все още не се е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова не е ваксинирана |

Водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към момента не се е имунизирала против коронавирус. Тя има намерение да го направи, откакто остане без антитела. Това се разбра от нейно изявление по-рано тази заран пред Нова ТВ.

Соцлидерът до момента се е заразявала на два пъти с ковид, като втория път беше преди десетина дни. " Нямах признаци. Мина съвсем без да усетя ", споделя тя и добавя, че това и дава съображение да не се имунизира.

" Излязох от единия Коронавирус. Послушах експертите. Казаха ми: " Не е време още, имаш задоволително антитела, имаш клетъчен имунитет ", изясни Нинова. На въпроса дали има намерение да се ваксинира отвърна: " Като ми изтекат антителата, да. "

Социалистите упорстват служебният здравен министър да подаде оставка.

" По-добре е да се споделят грешките, тъй като явно грешките на министър Кацаров вредят на президента... Както критикувахме Борисов при първите рецесии, когата бяхме първи по смъртност, по този начин и в този момент. Не може за една и съща обстановка да критикуваш, а за друга да мълчиш, тъй като става въпрос за длъжностен минстър ", съобщи Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР