Водачът минал на червен светофарАвтомобил се разцепи на две при

...
Водачът минал на червен светофарАвтомобил се разцепи на две при
Коментари Харесай

Млад шофьор прегази дете на пешеходна пътека

Водачът минал на червен светофар
Автомобил се разцепи на две при удар

Дете на 9 години е с заплаха за живота в болница, откакто било прегазено на пешеходна пътека в Русе. За удара е отговорен 18-годишен водач.

Ударът станал в неделя вечерта на кръстовище в града. Лекият автомобил се е движел с доста висока скорост, защото лидерът минал на алено, смятайки че може да хване жълтия светофар. Момченцето пък изчакало да му светне зелено, с цел да премине. На средата на пешеходната пътека то било пометено от летящия автомобил. Шофьорът карал толкоз бързо, че спрял едвам след 40 метра. Пробите на младият лидер за алкохол и опиати били негативни. Детето било откарано с частен автомобил до болница. То е с черепна контузия и подозрения за строшен прешлен.

При друга тежка злополука автомобил се разцепи на две след удар в електрически дирек. Инцидентът станал през вчерашния ден към 3,20 ч до гара Подуене в София. Двама души от колата са ранени и са в болница. В момента се проверяват аргументите за случая. Засега няма данни в злополуката да е взел участие различен автомобил. Предполага се, че лидерът е карал с доста висока скорост и е изгубил надзор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР