Водачът е спрян от полицаи на КПП Орловец, пренощувал е

...
Водачът е спрян от полицаи на КПП Орловец, пренощувал е
Коментари Харесай

Пореден пиян шофьор кръстосва пътищата в Бургаско, задържаха го

Водачът е спрян от служители на реда на контролно-пропусквателен пункт „ Орловец ”, пренощувал е в ареста

Мъж от бургаското село Драганово остана без брошура и ще би трябвало да върви пеш в идващите няколко месеца, откакто рутинна инспекция на пътя в региона на контролно-пропусквателен пункт „ Орловец ” приключи с ареста му. 47-годишният лидер бил спрян от служители на реда по пътя Карнобат-Айтос-Бургас към 1 ч. измежду нощ. Униформените даже не подозирали, че мъжът е пийнал.

Документите на 47-годишният човек били изрядни, само че повдението му се сторило съмнително на служителите на реда и незабавно била назначена инспекция с дрегер.

Апаратът отчел солидните 2.63 промила алкохол в издишания от бургазлията въздух – количество, равняващо се на близо 350 мл корав алкохол и малко над 5 пъти повече от оптимално допустимата от Закона за придвижване по пътищата норма, при която човек не предстои на наказателна отговорност или административно наказване.

Книжката на лидерът е отнета, номерата на автомобила му – Шкода Фабия, свалени. 47-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР