Водач успя да предизвика въпроси по начина, по който е

...
Водач успя да предизвика въпроси по начина, по който е
Коментари Харесай

Столичанка избухна: Утре може направо във входа да влезе СНИМКА

Водач съумя да провокира въпроси по метода, по който е паркирал автомобила си в София.

Сив автомобил бил оставен на броени сантиметри от стълбите на жилищна страда в столичния квартал " Гоце Делчев ", колата била напълно покрай фасадата на постройката. А по този начин за прекосяването на пешеходците оставала мъничка пътека.

" Два следващи дни тази кола по този начин се паркира, на следващия ден може напряко във входа да влезе ", отбелязва Николет М.

Тя дава публичност на действието на лидера в обществената мрежа Фейсбук, където реакциите не закъсняват. Някои осъждат държанието на своя съгражданин, други намират опрощение за действието му - паркоместата са ъгъл, в последните дни има и рискови за колите градушки.

Вижте и някои от мненията на столичани:

" Бог като схванал, че не може да следи за всеки и основал съседите! ", написа Валентин А.

" Заради градушките,да си я паркира в мазето напряко ", отбелязва Волен И.

" 0700 13 233 е телефона на Градска подвижност. Тук с тези постове нищо няма да постигнете и индивида ще продължи да си стопира там. Иначе 60 лв. е повдигането, 100 лв. фиш за паркиране върху тротоар + 2 лв. (по спомен) на час за престоя на наказателният паркинг. След това бъди сигурна, че няма да повтори там да спре ", разяснява Димитър Т.

" Как е минал сред колчетата? ", недоумява Огнян Б.

" Направо в хола си да я вкара ", недоволства Ван И.

Припомняме, че  по закон в България паркирането на тротоари е позволено, само че в случай че е спазено значимо изискване. Машината да е до 2,5 тона, а отстоянието ѝ от жилищните здания да е най-малко минимум 2 м за прекосяване на пешеходци.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР