Водач, управлявал колата си без включени светлини, пробва да осуети

...
Водач, управлявал колата си без включени светлини, пробва да осуети
Коментари Харесай

Шофьор без светлини метна 10 лева на пътни полицаи

Водач, управлявал колата си без включени светлини, опитва да осуети санкцията с фиш и подмятна 10 лв. на пътен служител на реда. Случката е шуменското село Пристое, където в четвъртък полицейски чиновници на РУ-Каолиново работили по обезпечаване сигурността на придвижването на контролно-пропусквателен пункт. Те спрели за инспекция лек автомобил " Фиат Албеа " с непозната регистрация, а зад кормилото бил 67-годишен мъж адресно регистриран в дуловското село Черник. Униформените го уведомили, че ще му бъде наложена санкция с фиш за това, че ръководи без да е присъединил светлините. Мъжът отишъл до патрулния автомобил и хвърлил банкнота от 10 лв. с думите " все едно нищо не е станало ".
Веднага бил арестуван в Полицейското ръководство в Каолиново и против него е формирано досъдебно произвеждане по чл.304а от Наказателен кодекс за предложение на рушвет на длъжностно лице.
От ОДМВР Шумен прецизират, че през август на сходно " прелъщение " бил подложен и различен шуменски еднообразен, командирован по улиците на Поморие. При него пристигнал търговец, който се жалвал от погрешно паркирана кола, която пречи на магазина. Малко по-късно, до момента в който служителят на реда вкарвал данните на колата извършител, притежателят й сложил върху таблета банкнота от 20 лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР