Водач с 2,17 промила алкохол е причинил пътно произшествие на

...
Водач с 2,17 промила алкохол е причинил пътно произшествие на
Коментари Харесай

Пиян зад волана предизвика катастрофа край Котел

Водач с 2,17 промила алкохол е предизвикал пътно произшествие на изхода на град Котел, при което е потърпевш 35-годишен мъж. Това оповестиха от ОД на МВР-Сливен.

Инцидентът е станал към 22.40 часа на 12 август, като лек автомобил "Фолксваген Пасат ", ръководен от лидер на 47 години от Котел, при нахлуване в насрещната пътна лента, се е блъснал челно с лек автомобил "Мерцедес ", ръководен от лидер на 58 години от Омуртаг. При произшествието е потърпевш пасажер в лекия автомобил "Мерцедес ", който е получил комоцио. Пробата за приложимост на алкохол на 47-годишния мъж е отчела 2,17 промила. Той е отведен в РУ-Котел и арестуван за 24 часа. Пробата за алкохол на другия лидер е негативна. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пиян румънец провокира злополука

От полицията в Сливен оповестяват за още един извършител, карал с над 2 промила алкохол в кръвта. При полицейска инспекция в 22.35 часа нощес в Сливен е спрян лек автомобил "Ауди А6 ", ръководен от лидер на 39 години. Той е посочил позитивна проба 2,79 промила. Водачът е отведен в РУ-Сливен и арестуван за 24 часа. По случая е стартирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР