Водач на тротинетка блъсна 64-годишна жена в Русе, съобщиха от

...
Водач на тротинетка блъсна 64-годишна жена в Русе, съобщиха от
Коментари Харесай

Водач на тротинетка блъсна жена 

Водач на тротинетка блъсна 64-годишна жена в Русе, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При придвижване с несъобразена скорост 41-годишен мъж блъснал пресичаща пешеходка.

В резултат на случая и двамата са потърпевши, само че дамата е с тежки пострадвания.

Водач на тротинетка блъсна жена 

След обзор в болница са открити фрактури на ребра, на гръдна кост и комоцио. Водачът е освободен с контузно-разкъсна рана на коляно.

Дилър блъсна служители на реда с тротинетка, напомня SafeNews. Това стана при спецоперация за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции в София.

В хода на дейностите, след покупко-продажба на дрога наоколо до учебно заведение, криминалистите пристъпили към задържане на двама мъже. Единият от тях не се подчинил и пробвайки се да избяга с мощна електрическа тротинетка, блъснал трима от чиновниците.

Последвало гонене, което завършило, когато беглецът се блъснал в паркиран лек автомобил. При задържането оказал гневна опозиция. Установена е самоличността му – 19-годишен, престъпно проявен.

В хода на процесуално-следствените дейности у купувача, който бил арестуван за период до 24 часа, са открити два пакета със зелена тревиста маса. От жилището на продавача са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.

Събраните по случая материали са докладвани в Софийската градска прокуратура и на 19-годишния е повдигнато обвиняване.

Източник: Министерство на вътрешните работи

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР