Водач на скъп автомобил реши да разходи возилото си по

...
Водач на скъп автомобил реши да разходи возилото си по
Коментари Харесай

Тарикат реши да разходи возилото си по тротоар в Тракия

Водач на безценен автомобил реши да разноски возилото си по пешеходна алея, алармира четец на TrafficNews, който се е натъкнал на неуместната панорама. Ситуацията се е развила в ЖР „ Тракия ” на улица „ Хан Аспарух ”, наоколо до жилищен комплекс.
Прочетете още
По думите на читателя ни дейностите на лидера са били странни тъй като не е имало причина автомобилът да се качи на тротоара сред пешеходци и велосипедисти. Нарушителят е имал много други възможности за вярно прекосяване през мястото, само че явно тротоара също се счита за зона, през която умерено можеш да шофираш.

От фотосите изпратени до медията ни се вижда по какъв начин автомобилът към този момент дава обратно, с цел да напусне тротоара, само че възмутеният мъж описа, че преди този момент шофьорт е стигнал съвсем доникъде на тротоара.

„ Той просто навлезе на тротоара и потегли да кара по него, по-късно  се замисли и даде обратно, само че в действителност не го разбирах какво желае да направи. Вероятно видя, че няма къде да паркира и реши да опитва да се нарежда на тротоара, не знам и не мога да кажа, само че като пловдивчанин не одобрявам за обикновено да газиш по тротоарите с автомобила си, даже за секунди, ” добави нашият четец.

 Такъв тип нарушавания в региони, където приминават много пешеходци, са изцяло недопостими и би било добре нарушителите да бъдат глобени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР