Водач на района е Габриел ВълковБорислав Гуцанов пак води във

...
Водач на района е Габриел ВълковБорислав Гуцанов пак води във
Коментари Харесай

Доц. Киселова в листите на „БСП - Обединена левица“

Водач на региона е Габриел Вълков
Борислав Гуцанов отново води във Варна

Атанас Зафиров ще се бори с Бойко Борисов в 25 МИР-София

Сред новите лица в листата на социалистите е конституционалистът доцент Наталия Киселова. Тя ще е трета в 23 МИР - София. Водач на изборния регион ще бъде ръководителят на МО на Българска социалистическа партия Габриел Вълков. Кирил Добрев се завръща в политиката, като лидер в Благоевград.

Сергей Станишев няма да води листа на “БСП - Обединена левица ”, взеха решение от обединяването, които в продължение на часове редиха листи на Национален съвет. Бившият ръководител на Българска социалистическа партия не се отказал самичък, а изобщо не е номиниран от Изпълнителното бюро, обявиха източници на “Труд news ”. Самият Станишев бе изразил позиция, че избира да води листата за Стара Загора.

Временният ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров ще води в 25 - МИР София, като по този начин ще се изправи против Бойко Борисов. Мястото изиска и някогашният ръководител на БСП-София Калоян Паргов. На пленума той е отказал други оферти с претекста: “Камъкът си тежи на мястото ”. Председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пък получил желаната от него челна позиция във Варна.

Мая Манолова от “Изправи се, България ” разгласи преди пленума, че се отхвърля да е претендент за народен представител и прикани останалите водачи в обединението да създадат същото.

Бившият евродепутат Петър Витанов също съобщи, че няма да бъде лидер на листа и посочи измежду аргументите: “Не бих дал името си до някой хора от краткотрайното управление, не желая да стои там. ”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР