Водач на листата в морската столица е евродепутатът Ангел Джамбазки.Да

...
Водач на листата в морската столица е евродепутатът Ангел Джамбазки.Да
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки повежда листата на Коалиция Българските патриоти във Варна


Водач на листата в морската столица е евродепутатът Ангел Джамбазки.

" Да си лидер на Патриотична коалиция – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ във Варна е една доста сериозна отговорност. Варна постоянно е била полесражение, в което са се водили съществени политически борби.

Вярно е клишето, че патриотизмът е имунната система на всяко едно общество и на всеки един организъм.

Видяхте дейностите и на политическите сили в предходното Народно заседание, което се разпадна след единствено девет пленарни сесии. Видяхте също по този начин, по какъв начин първата им работа беше да трансформират Закона и Изборния кодекс, тъй че да ударят едни политически сили, а точно нас – патриотичната ниша. Видяхте също по този начин, по какъв начин направиха всичко допустимо да отворят необятно вратата за безконтролното увеличение на  изборните секции в Турция.

По време на изборите бях там и видях по какъв начин работи турската страна – там не гласоподават български жители. Там гласоподава турската страна, през турските служби за сигурност. Водят се хора с рейсове, които не знаят български език, не заплащат налози в България, не се интересуват от нашето родно място и са избрали друга Майка татковина. Ние българските патриоти нямаме аварийна майка татковина, както има господин Карадайъ, ние имаме едно родно място и то е България.

Видяхте по какъв начин незабавно подвигат глава всевъзможни хора, облечени под формата на неправителствени организации, финансирани с задгранични грантове и които започнаха офанзива против устоите на българското общество. И това се случи единствено за няколко дни, поради неналичието на патриоти в Народното събрание. Именно това постанова нашето обединяване, което си има и своята цена. А водачите на нашите политически сили я заплатиха “, уточни Ангел Джамбазки.

Той добави,че в този момент на тях се пада тежката отговорност да имат посланичество в Народното събрание. При това не самоцелно, с цел да бъде някой депутат и да си го напише в биографията, а с една съществена цел – да се защити българския народен интерес.

" Във времето сме потвърдили, че можем да го вършим с НФСБ, тъй като ние сме съратници. ВОЛЯ въпреки това внасят обществения детайл, потвърдено и поредно 4 години защитаваха обществени тези, а с изключение на през Народното събрание ги постановяваха и посредством своята ценова политика, без да са били действително или официално в институции във властта. Провеждаха обществена политика, която би трябвало да бъде  грижа на ръководството към хората с ниски приходи. Така че имате потвърден национализъм и родолюбие, имате потвърдени обществени действия и обществена политика. Това е задачата, която стои пред нас. Може би и поради това има такава експанзия против нас, която е отвред. От някогашните ни сътрудници в ръководството, които се оплакват, че нападали единствено тях, само че не и нас, та като стигнем до националните предатели – някои са по природа такива, а другите са просто платени.

Това обаче желая да Ви кажа, че е положителната вест, тъй като ние работим най-добре когато сме на фронт и в борба, а нашата мощ е българският жител и неговата отбрана.Ние сме си спечелили името на улицата с хората, а не в непознати посолства или съмнителни кръгове “, безапелационен бе Джамбазки.

Водачът на листата на патриотите във Варна уточни, че претендентите за народни представители за Варненска област са отлични експерти, които познават проблемите на района и ще отстояват ползите на всички българи.

" Затова дано на 11-ти юли гласувайте с номер 16 за българските патриоти за една мощна България “, сподели в умозаключение Ангел Джамбазки.

Втора в листата на обединението е Полина Христова от Политическа партия ВОЛЯ, трети е Иван Иванов, който е от гражданската квота на партията, четвърти е Димитър Карбов от НФСБ, следвани от Веселин Кунчев и Венцислав Сивов. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР