Водач на листата на коалицията - Ново начало в

...
Водач на листата на коалицията  - Ново начало в
Коментари Харесай

Делян Пеевски ще води две листи на ДПС – Ново начало 

Водач на листата на обединението " - Ново начало " в Хасково ще бъде водачът ѝ . Днес групировката внесе документи за регистрацията си в локалната районна изборна комисия. Пеевски ще поведе също в Благоевград, където обичайно се състезава до момента.

На последните избори Пеевски се състезава в Благоевград и Кърджали, тъй че Хасково е ново място за него. Там ще се изправи против Делян Добрев от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, а евентуално и против Асен Василев от " Продължаваме промяната - Демократична България ", който всекидневно води листата на десните в този регион. Втори в листата на " - Ново начало " в Хасково е общинският ръководител на и зам.-кмет на града Танер Емин, а трети е досегашният народен представител Станислав Анастасов.

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн е избраникът на Пеевски да поведе обединението му в града, вместо него. Втори е кметът на Джебел Неджми Али, следван от кмета на Черноочене Айджан Ахмед. В Русе лидер на " - Ново начало " е някогашният член на Европейския парламент и сегашен народен представител в българското Народно заседание Атидже Алиева-Вели. Преди тя беше влезнала от Ловеч.

Бившият вътрешен министър ще бъде втори в листата на " - Ново начало " в Бургас. В момента, когато стана ясно, че Стоянов няма да резервира поста си в Министерство на вътрешните работи, Пеевски му даде обещание да го направи претендент за народен представител. Водач в Бургаско ще бъде Исмаил Осман – ръководител на общинския съвет в Руен.

Хамид Хамид поведе пък листата на " ДПС-Ново начало " в Шумен, написа " Сега ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР