Водач на листата на коалицията ГЕРБ и СДС е досегашният

...
Водач на листата на коалицията ГЕРБ и СДС е досегашният
Коментари Харесай

Ясна е листата на ГЕРБ и СДС в София

Водач на листата на обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е досегашният кмет на София Йорданка Фандъкова. Това сподели регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов откакто записаха претендентите си за София в общинската изборна комисия за идния локален избор през октомври.

Втори в листата е проф. Иво Петров. Трети е Елен Герджиков. В листата влиза под номер четири Малина Едрева. Пети е арх. Ивайло Петков от „ Група град “. Шести е Николай Стойнев, седми – доктор Антон Койчев, проф. Асен Николов от Майчин дом влиза под номер осем “,

„ В листата с изключение на представители на гражданска квота има и възобновяване на досегашните общински съветници от ГЕРБ. Една част от сътрудниците са на по-задни места, само че те не престават да работят за триумфа. От досегашните сътрудници в общинския съвет на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков и други В листата, от страна на гражданската квота влиза и радиоводещият Симеон Колев, някогашният зам.-директор на образованието и сегашен шеф на 119 учебно заведение Диян Стаматов, адв. Георги Георгиев, учител в Софийския университет “, разкри лицата от листата на обединението Паунов, представен от Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР