Водач на листата на ГЕРБ–СДС в Пазарджик отново е бившият

...
Водач на листата на ГЕРБ–СДС в Пазарджик отново е бившият
Коментари Харесай

Предсрочни избори: Лидерските битки в 13 МИР - Пазарджик

Водач на листата на ГЕРБ–СДС в Пазарджик още веднъж е някогашният вицепремиер и министър на външните работи Екатерина Захариева .



Репортерът и някогашен народен представител Станислав Балабанов и този път повежда листата на „ ИТН " . Листата е единствено от 13 имена, на предходния избор претендентите на Слави Трифонов бяха 18.



Рокади има в листата на " Българска социалистическа партия за България " , този път я повежда познато партийно име - Драгомир Стойнев .



Снимка: БГНЕС

Но от листата с претенденти липсва досегашният народен представител Надя Клисурска , която в предходни избори, сложена на задно място, обръщаше резултата със мощен преференциален избор.

В листата на Движение за права и свободи в Пазарджик още веднъж има изненади. В борбата за 45-ото Народно събрание новината беше отсъствието на Делян Пеевски от листата, а в този момент изненадващо отпред застава заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев .



Нов лидер има и листата на " Демократична България " в Пазарджик – този път борбата за Народното събрание повежда Антоанета Цонева - специалист по избирателен развой.



А отпред на " Изправи се! Мутри вън! " на тези избори застава Настимир Ананиев – водач на партия " Волт " .



Листата на " Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " в Пазарджик повежда някогашният заместител вътрешен министър Стефан Балабанов . На предходните избори той оглавяваше листата на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР