Водач на лек автомобил, пробвал да омилостиви казанлъшки полицаи с

...
Водач на лек автомобил, пробвал да омилостиви казанлъшки полицаи с
Коментари Харесай

Мъж опита да подкупи катаджии с 14,60 лв.

Водач на лек автомобил, пробвал да омилостиви казанлъшки служители на реда с 14 лева и 60 стотинки в монети, получи условна 6-месечна присъда и санкция от 200 лева

Неосъжданият и незает 48 –годишен Тодор Т. от мъглижкото село Дъбово бил спрян за инспекция преди обяд на 5 март.

При огледа на колата те установили, че предното стъкло е пукнато и има заплаха да се разпадне по време на придвижването и се обадили на сътрудниците си от бранш " Пътен надзор ", с цел да сформират акт на лидера.

В този миг мъжът се тормозил, че ще забавяне за авансово уговорена среща, бръкнал в джоба си и извадил цeлия си разполагаем там финансов " рeсурс ": банкнота от 5 лева, две двулевки, пет еднолевки и 3 двайсетстотинкови монети, които поставил върху капака на патрулката с думите: " Момчета, халал да са ви, почерпете се, че бързам! "

Веднага след тези си думи Тодор бил закопчан с белезници и отведен в ръководството, където му се наложило да прекара денонощие поради формираното бързо произвеждане.

На 2 април мъжът застанал на подсъдимата пейка в Старозагорския областен съд, където изразил откровеното си разкайване за постъпката, само че магистратите отсекли: 200 лв. санкция и условна присъда от 6 месеца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР