Водач на лек автомобил е загинал при пътен инцидент край

...
Водач на лек автомобил е загинал при пътен инцидент край
Коментари Харесай

Мъж загина при катастрофа край Попово

Водач на лек автомобил е умрял при пътен случай край Попово, оповестиха от МВР-Търговище.

Около 12:40 часа вчера на кръстовището на ул. „ Асен Златаров “ и второразреден път II-51 край града е станало пътнотранспортно произшествие. 72-годишен дееспособен водач от село Славяново, управлявал личния си лек автомобил „ Алфа Ромео “ с търговищка регистрация, по пътя Попово-село Медовина.

Шофьорът не е спазил пътен знак „ Б2 “. В резултат, на което колата му е била ударена странично от движещ се правомерно по път II-51 в посока Търговище-Бяла лек автомобил „ Мерцедес Е 320 “ с плевенска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 54-годишен дееспособен водач от с. Гулянци, област Плевен. На място били изпратени екипи на полицията и „ Спешна помощ “.

Вследствие на злополуката 72-годишният лидер е бил откаран в МБАЛ-Търговище с контузия на гърдите, където впоследствие е умрял. Возеща се на предна дясна седалка на лекия автомобил „ Алфа Ромео “ 67-годишна жена от село Славяново е била настанена за лекуване и наблюдаване в същата болница със разтърсване на мозъка, без заплаха за живота.

Водачът на „ Мерцедес “-а са били взети проби за вероятно съществуване на алкохол и за наркотични субстанции, при което пробите са били негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР