Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска проверка

...
Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска проверка
Коментари Харесай

Шофьор нарочно блъска патрулка, не иска да спре за проверка

Водач на лек автомобил е опитал да осуети полицейска инспекция като е блъскал неколкократно патрулния автомобил. Това оповестиха от ОДМВР - Велико Търново.

Случката се е разиграла през вчерашния ден към 14.30 часа в Прохода на Републиката. Малко след село Вонеща вода в посока Гурково полицейски екип на Районно ръководство - Велико Търново е подхванал инспекция на паркиран наоколо до пътното платно лек автомобил с английска регистрация.

При приближаването на униформените лидерът стартирал мотора и потеглил в посока Гурково. Същият бил последван от полицейския автомобил, като неведнъж са му подавани звукови и светлинни сигнали за прекратяване на придвижването.

Водачът освен, че не извършил полицейското предписание, само че и блъснал неведнъж странично полицейския автомобил, пробвайки се да го измести от пътното платно.

В резултат на това е спукана гума на служебното возило. Незабавно колата е оповестена за търсене в цялата страна. От извършените дейности по следствието автомобилът е открит зарязан в региона сливенското село Крушаре.

Извършен е оглед. По-късно тази нощ в дома си в Ямбол е открит и 28-годишният лидер. По случая е стартирано следствено дело под наблюдението на Районна прокуратура, съобщи „ Фокус ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР