Водач на лек автомобил е настанен за лечение в МБАЛ

...
Водач на лек автомобил е настанен за лечение в МБАЛ
Коментари Харесай

Катастрофа между три превозни средства изпрати двама в Монтанската болница

Водач на лек автомобил е настанен за лекуване в МБАЛ Монтана със междинна телесна щета, откакто осъществил ПТП с товарен автомобил на пътII-81.

На 04.11.2023 година към 11,58 ч. на районна прокуратура II -81, километър 91+600 метра, при ръководство на лек автомобил " Тойота Ярис " с пловдивска регистрация, с посока на придвижване от гр. Берковица към гр. Монтана,

68-годишен лидер от гр. Карлово при изпреварване се удря челно в насрещно приближаващ товарен автомобил " Мерцедес " с монтанска регистрация, ръководен от 42-годишен лидер от гр. Монтана.

Вследствие на удара се откъсва предното ляво колело на лекия автомобил и се удря в лек автомобил " Дачия Сандеро " със софийска регистрация, с лидер 45-годишен софийски гражданин, движещ се в посока към гр. Монтана.

При настъпилото ПТП е породена междинна телесна щета на лидера на лекия автомобил тойота, който е настанен за лекуване в МБАЛ Монтана със счупени лицеви кости, изместена тазобедрена става и комоцио. Няма заплаха за живота на потърпевшия.

Пробите за приложимост на алкохол на водачите, участници в ПТП-то, са негативни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР